هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

دیدار وزیر خارجه ونزوئلا با رئیس‌جمهور سوریه

رئیس‌جمهور سوریه اعلام کرد، سیاست برخی کشورها علیه ونزوئلا به رویکردی تبدیل شده که این کشورها علیه کسانی که با سیاست‌هایشان همراه نیستند، استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۷۹
به گزارش  راهبرد معاصر ،‌ «خورخه آرره آسا» وزیر خارجه ونزوئلا که به سوریه سفر کرده با «بشار اسد» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش «الاخباریه السوریه»، بشار اسد در این دیدار اعلام کرد، سیاست برخی کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا در قبال «اتفاقات ونزوئلا و مداخله آشکار آن در امور داخلی این کشور، تحمیل محاصره و تحریم» به شیوه‌ای تبدیل شده که این کشورها علیه کسانی که با سیاست‌هایشان همراه نیستند، استفاده می‌کنند.

اسد ادامه داد، آنچه در ونزوئلا رخ داده شبیه اتفاقات سوریه بوده و هدف آن تسلط و هیمنه بر این کشورهاست، این موضوع مخالف با قانون بین‌الملل و متناقض با مهم‌ترین اصول منشور سازمان ملل در احترام به حاکمیت کشورها و حق ملت‌ها در تعیین سرنوشتشان است.

آرره آسا نیز از موضع حمایتی اسد از ونزوئلا برای خروج از بحران فعلی قدردانی کرد و افزود، ابزارها و اقداماتی که کشورهای مخالف به ونزوئلا علیه این کشور به کار گرفته‌اند همان ابزارهایی هستند که برای «شعله‌ور کردن جنگ در سوریه» استفاده کردند.

وی ادامه داد،‌آنچه در کشورش رخ داد در ادامه سلسله تلاش‌های آمریکاست که از چند دهه پیش تا کنون برای سیطره بر توانایی ملت ونزوئلا و قدرت تصمیم‌گیری مستقل آن انجام می‌دهد.

خورخه آرره آسا پیش از این با «ولید المعلم» وزیر خارجه سوریه دیدار و در کنفرانسی مطبوعاتی مشترک شرکت کرد.

خورخه آرره‌آسا ادامه داد، دولت آمریکا از «مداخله نظامی در ونزوئلا» سخن می‌گوید و مدعی است همه گزینه‌ها روی میز است اما سوالی که پیش می‌آید این است که چرا «مذاکره» در بین این گزینه‌ها نیست
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار